Cégbemutató

Üvözöljük az SM-Huzal Kft. honlapján !

Vállalkozásunk 1990-ben alakult hagyományos drótkerítés gyártására. A kerítésfonatok készítése eleinte kezdetleges berendezéseken történt. 1992-ben egy napjainkig tartó fejlesztés vette kezdetét, amikor megvásároltuk és munkába állítottuk első automata gépünket. A folyamatos innovációnak köszönhetően olyan gépparkkal rendelkezünk, mely teljesen automatizált és számítógéppel vezérelt.

A technikai fejlesztések mellett új technológiákat is bevezettünk. A huzalhúzó és műanyagbevonó gépsorunkról lekerülő félkész termékek biztosítják az alapanyagot az automata fonógépeinkhez.

A 2000-es év újabb mérföldkő volt vállalkozásunk életében, mivel egy teljesen új, Magyarországon még nem alkalmazott technológia nagyüzemi bevezetésére került sor. Megkezdődött a ponthegesztett hálók gyártása. A mezőgazdaság számára és a vadvédelem, vagyonőrzés céljára kifejlesztett termékeink széles palettát jelentenek vásárlóink számára, sőt kedvező tulajdonságaik miatt könnyebb a szállításuk, telepítésük is.

Az újdonságok mellett változatlanul kínáljuk a sokak által kedvelt, hagyományos fonott drótkerítéseket is horganyzott és műanyaggal bevont kivitelben.

Vásárlóinknak igény esetén tanácsadást is nyújtunk a kerítéshálók építését, használatát illetően.
Célunk, hogy magyar termékeinkkel minden vásárló igényét kielégítsük, a legkisebbektől a legnagyobbakig.

Üdvözlettel
Sudár Miklós
ügyvezető